Deputatul Varujan Vosganian:

ALDE solicită Guvernului prelungirea termenului de înlocuire a caselor de marcat

359
ALDE solicită Guvernului prelungirea termenului de înlocuire a caselor de marcat - deputatulvarujanvosganian-1538149063.jpg
Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, solicită Guvernului prelungirea termenului prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) de înlocuire a caselor de marcat cu rolă jurnal cu aparate de marcat cu jurnal electronic, până la data la care ANAF va fi dotată tehnic și logistic cu aparatura electronică necesară.

"E vorba de legea privind casele de marcat. Solicităm Guvernului României să prelungească termenul prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici și mijlocii să înlocuiască casele de marcat cu aparatele de marcat cu un jurnal electronic până la data la care Ministerul Economiei și Finanțelor, prin ANAF, va fi dotat tehnic și logistic cu toată aparatura electronică necesară. Este un răgaz pe care îl socotim corect pentru administrarea acestei legi și care este, în același timp, un răgaz și pentru întreprinderile mici și mijlocii", a precizat Vosganian, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde