Concurs Alegerile pentru șefia PNL Constanța vor avea loc pe 22 mai

2922
Alegerile pentru șefia PNL Constanța vor avea loc pe 22 mai - eb894398c83f8043725a5c35af4a2a2f.jpg

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni s-au întrunit, sâmbătă dimineață, într-o nouă ședință a Delegației Permanente, unul dintre principalele puncte de pe ordinea de zi fiind definitivarea structurii Biroului Politic Municipal.
Surse din interiorul PNL anunțaseră recent că, în cadrul acestei întruniri, urmează să se opereze modificări la nivelul conducerii municipale.
Președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că nu au apărut modificări la nivelul conducerii PNL Constanța, Biroul Politic Municipal fiind doar completat cu noi membri, respectându-se, astfel, noul statut aprobat în cadrul Congresului Extraordinar de la începutul lunii martie.
Astfel, Victor Manea rămâne, în continuare, președintele Filialei Municipale Constanța, secondat de ceilalți patru vicepreședinți: Dănuț Culețu, Andrian Mihei, Gabriel Ioniță și Adriana Oprea. Totodată, începând de sâmbătă, din Biroul Politic Municipal fac parte și consilierii locali Constantin Matei și Ovidiu Cupșa, dar și Ionel Spătaru, Viorel Costache și Dan Pisică.
Liderul liberalilor constănțeni a mai precizat că au apărut schimbări în calendarul alegerilor interne, fiind modificate inclusiv datele pentru Adunarea Municipală și pentru Conferința Județeană. Astfel, noua conducere municipală va fi aleasă pe 22 mai, iar Conferința Județeană va avea loc pe 4 iunie.
Potrivit lui Dragomir, în cadrul întâlnirii de sâmbătă, liberalii au abordat și subiecte precum Congresul PNL, modificările aduse statutului, dar și alegerile prezidențiale. "Au fost și câteva comentarii privind implicarea unor membri PNL în alegerile prezidențiale. Și aici s-a adus în discuție cazul unui consilier din Crucea, care nu s-ar fi implicat în campanie pe măsura așteptărilor", a precizat Dragomir, adăugând că a fost propusă și varianta excluderii, dar care nu s-a concretizat.
"Nu sunt adeptul excluderilor. Doar în situații extreme, în care se impune acest lucru, putem apela la această măsură. Cred că mai are timp să se corecteze, iar noi acum suntem preocupați să ne consolidăm filialele și organizațiile", a încheiat Gheorghe Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde