Aleșii locali din Cernavodă au alocat un ajutor de urgență pentru o localnică

246
După multe luni de chin, în care frigul și ploile se strecurau prin acoperișul improvizat, aleșii locali din Cernavodă au adus zâmbetul pe buzele unei femei de 50 de ani din strada Energiei. 

"Acoperișul foarte vechi și șubred a cedat încă din luna noiembrie a anului trecut, iar de atunci, femeia se chinuia să agonisească bani pentru reparații. Asistată social, cu un venit de 125 de lei, îi era aproape imposibil să scape de necaz, iar disperarea a îndemnat-o să apeleze la sprijinul autorităților locale", a explicat primarul Gheorghe Hânsă. 

El a spus că, după primirea petiției, o echipă a primăriei s-a deplasat de îndată la fața locului, unde a constatat că tavanul șubred din locuința modestă a femeii risca să se prăbușească în scurt timp. 

După ce au văzut pericolul la care se expunea femeia, aleșii locali au intervenit în sprijinul acesteia cu materiale de construcție necesare pentru reparația acoperișului, iar edilul i-a oferit un ajutor de urgență în valoare de 200 de lei, necesari pentru a trece mai ușor peste sezonul rece. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4539 secunde