Aleșii locali din Năvodari se întrunesc, astăzi, în prima ședință din 2010

222
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a convocat, astăzi, Consiliul Local Năvodari în prima ședință ordinară pentru acest an.
Potrivit unui comunicat de presă, pe ordinea de zi au fost înscrise mai multe proiecte printre care și parti-ciparea orașului la Programul Operațional Sectorial "Creșterea Competitivității Economice": - "Creșterea eficienței energetice și a securității furnizării, în contextul combaterii schimbărilor climatice, Valorificarea Resurselor regenerabile de energie pentru producerea energiei verzi", Operațiunea: "Sprijinirea investițiilor în modernizarea și realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice și termice prin valorificarea resurselor energetice regenerabile".
De asemenea, în cadrul ședinței de astăzi se vor discuta și două proiecte de hotărâre cu privire la efectuarea de plăți fără acoperire a unor sume importante din bugetul local și recuperarea prejudiciului cauzat de acestea prin încheierea Contractului de execuție de lucrări nr. 23911/2007 și a Contractului nr. 14788/31.10.2005 în valoare de 1.785.000 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3358 secunde