Aleșii locali oferă pachete de sărbători pentru pensionarii din Cernavodă

78
Aleșii locali oferă pachete de sărbători pentru pensionarii din Cernavodă - cernavodaprimargheorghehansa0613-1366986707.jpg

Articole de la același autor

Iepurașul de Paște va sosi și  în casele pensionarilor  din Cernavodă. Drept urmare, 1.337 de persoane vârstnice, cu venituri mici, vor primi ajutoare alimentare pentru masa sărbătorilor Pascale. Acțiunea face parte din proiectul social "Respect și sprijin pentru seniorii orașului nostru" inițiat de primarul Gheorghe Hânsă, care și-a dorit să vină în întâmpinarea nevoilor financiare ale bătrânilor.


Pachetele sociale conțin un pui, un kilogram de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez și un kilogram de faină, în valoare de 40 de lei. Beneficiarii acestor ajutoare sunt persoanele cu pensii de cel mult 600 de lei, dar și cele cu vârste peste 60 de ani, care nu dețin venituri sau sunt asistate social. Pentru a intra în posesia ajutoarelor, persoanele vizate sunt așteptate luni, 29 aprilie, între orele 8.00 și 18.00, cu actul de identitate, la sediul Casei Pionierilor, lângă Muzeu. Aici, vor sta la dispoziția pensionarilor, membrii Direcției de Asistență Socială Cernavodă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde