Alina Gorghiu, la Constanța / "Nu m-ar mira ca Ponta să remanieze Guvernul"

222
3
Alina Gorghiu, la Constanța /

Articole de la același autor

Prezentă la Constanța, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care să resusciteze guvernul, mergând până la remaniere, doar din dorința de a-și salva imaginea.


"Cred că este capabil de orice gest care să resusciteze puțin guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine. Eu cred că este o strategie greșită, dar, da, nu m-ar mira să facă și o remaniere guvernamentală foarte curând, tocmai pentru că speră să mai dea un suflu de noutate guvernului și să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. (...) Cred că poate să schimbe tot Cabinetul și să rămână domnia sa, și tot cea mai proastă soluție rămâne și ar fi tot un guvern compromis, un guvern lipsit de legitimitate", a afirmat Alina Gorghiu.

Referitor la creșterea forței UNPR în coaliția de la guvernare, ea a opinat că actualul premier, pentru a-și menține sprijinul politic, ar fi dispus să numească miniștri de la UNPR.

"Eu cred că Victor Ponta este dispus să dea trei sferturi din Cabinetul Ponta către UNPR pentru a-și asigura sprijinul în continuare. Este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-și asigura scaunul domniei sale", a susținut Gorghiu.


Comentează știrea

Promovati oameni cinstiti, nu ii vrem pe cei din trecut din linia 2 sau 3
13 iunie 2015
Dar voi, PNL cand va remaniati ?

Ne-am saturat de aceleasi persoane de atatia ani si care sunt aproape toti rude, prieteni, amante, parteneri de afaceri, etc. Vrem oameni curati, neimplicati in afaceri ( cu statul in special), oameni cu moralitate.

costy
14 iunie 2015
afaceri

Iata o metoda confortabila de facut bani! Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

catalin
14 iunie 2015
Proiect

Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online. Cerinte: - calculator cu conexiune la internet - cunostinte minime PC - adresa de email - inclinatie spre studiu si invatare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected] Program part-time sau full-time (la alegere) Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite) Nu este necesara experienta. Se ofera instruire gratuita. Plata garantata prin contract de colaborare legal. Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase. ( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk ) Ofer si solicit seriozitate !!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Iunie 2015
Stire din Politică-Administrație : Conducerea PNL vine  la Constanța
Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Politică-Administrație : PONTA, LA SPITAL
Pagina a fost generata in 0.6042 secunde