Conducerea PNL vine la Constanța

338
3
Conducerea PNL vine  la Constanța - senatorulpuiuhasotti-1434032328.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal organizează, sâmbătă, de la ora 11.00, evenimentul de lansare a cărții "PNL Constanța 1990-2015", scrisă de senatorul liberal Puiu Hașotti.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și se va bucura de prezența copreședinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, a europarlamentarului liberal Ramona Mănescu și a prim-vicepreședintelui PNL, Cătălin Predoiu.

Tot sâmbătă, este și ziua de naștere a președintelui României, Klaus Iohannis. În acest context, copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au anunțat că liberalii vor avea o acțiune sâmbătă la Constanța și că vor sărbători ziua de naștere a președintelui Klaus Iohannis, care împlinește 56 de ani, de pe litoral, urmând să îi telefoneze șefului statului pentru a-i ura toate cele bune.

"Noi doi, copreședinții PNL, o să fim la Constanța sâmbătă. Avem o acțiune acolo. Îl sărbătorim pe domnul președinte de pe litoral. O să-i urăm toate cele bune, dar o să i le urăm sâmbătă, la telefon", a declarat Alina Gorghiu. 

Comentează știrea

PNL
12 iunie 2015
Chindie

Nea Puiu dale bre carnati afumati cu mustar dupa lansare. Dobitocul de Dragomir ne-a ucis cu carnatul asta de Boroianu. Hai ca pana la urma tot cu prietenii tai PSDistii ramanem in primarie. Vai mama voastra de zdrente ce sunteti.

catalin
14 iunie 2015
Proiect

Caut colaboratori in toata tara pentru extindere afacere online. Cerinte: - calculator cu conexiune la internet - cunostinte minime PC - adresa de email - inclinatie spre studiu si invatare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Mai multe informatii solicitati la adresa de email: [email protected] Program part-time sau full-time (la alegere) Participare la proiecte nationale sau internationale (in functie de abilitatile dovedite) Nu este necesara experienta. Se ofera instruire gratuita. Plata garantata prin contract de colaborare legal. Veti trece mai intai prin etapa de instruire apoi daca doriti, veti incepe sa lucrati. Mentionez ca selectez doar persoane foarte serioase. ( in asteptarea informatiilor, verificati si folderul SPAM / Bulk ) Ofer si solicit seriozitate !!!

Lali
26 iunie 2015
Conducerea PNL

Nr.1.Chindie ai perfecta dreptate esi bine informat.Sponzorizarea la PNL de la Gepeto carnat si Pinochio minciuna Boroianu.R.A merge prin Soldatu aranjament cu nea Puiu Hasotti smecherul nr unu la PNL Constanta.DNA poate fara frica sa verifice sponzorizarile din Frauda si mari Furaciuni.Presa de nu e asa de interesanta poate a servit si dansi un carnat de Gepeto.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5491 secunde