"Un nou CET, o gigacalorie mai ieftină", în varianta liberalului Robert Boroianu

1109
9

Articole de la același autor

Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța, Robert Boroianu, a organizat, ieri, o conferință de presă în care a vorbit despre "ineficiența administrației Mazăre și, mai nou, a administrației Făgădău", și a prezentat o promisiune pe care le-o face constănțenilor în caz că va ajunge primarul Constanței prin construirea unui nou CET și a unei gigacalorii mai ieftine.

Încă de la începutul întâlnirii, Boroianu a spus că deși liberalilor li s-a propus de către Decebal Făgădău un post de viceprimar, în contextul în care el a preluat atribuțiile de primar interimar, cei din PNL nu vor o asemenea funcție pe motiv că nu doresc să-și asocieze numele cu cel al PSD-ului și al administrației Mazăre.

"Nu dorim o asemenea funcție acum deoarece nu vrem să ne asociem numele cu PSD și cu administrația Mazăre. În patru mandate a demonstrat ineficiență. Salut decizia primarului interimar Decebal Făgădău cu privire la demolarea Palm Beach din Mamaia. După patru ani de mandate PSD, Decebal Făgădău a găsit, în sfârșit, o construcție ilegală în Mamaia. Îi spun domnului primar interimar că mai sunt multe construcții ilegale în Mamaia și chiar în fața primăriei dacă deschide larg geamul", a spus Robert Boroianu care aspiră la funcția de primar al Constanței.

În acest context, jurnaliștii l-au rugat cu insistență să dea câteva exemple de construcții ilegale, însă Boroianu a refuzat. Cu alte cuvinte, ori acestea nu există, ori Boroianu nu le cunoaște, ori se teme să vorbească și să-și asume cele spuse deoarece nu prezintă și probe în susținerile sale.

După ce a terminat reproșurile la administrația Mazăre - Făgădău, aspirantul la funcția de primar din partea PNL a trecut la promisiuni. El a spus că, dacă ar ajunge primar al Constanței una din prioritățile sale ar viza ieftinirea gigacaloriei. Boroianu a adăugat că, deja, are un proiect în acest sens, după ce a purtat o discuție cu un investitor privat.

"Îmi doresc ca în patru ani să avem un preț al gigacaloriei la jumătate de preț. Acest lucru s-ar putea întâmpla prin construirea unui nou CET la Constanța în parteneriat cu un privat. Am purtat deja discuții pe această temă. Condiția ar fi ca partea de distribuție să revină investitorului pe o perioadă de 20 de ani. Primăria Constanța poate atrage fonduri pentru retehnologizarea rețelei de transport. RADET Constanța ar trebui reorganizată, dar nu prin trimis oameni acasă și tăieri de salarii, ci printr-un plan managerial foarte bun. Consider că gigacaloria ar trebui să fie mai ieftină, iar consumatorii ar trebui să fie toți sprijiniți și nu preferențial cum este acum", a spus Robert Boroianu.

În altă ordine de idei, el a fost întrebat de ce nu răspunde nimeni la numărul de telefon afișat pe scrisoarea pe care le-a transmis-o recent constănțenilor. Referitor la acest subiect, liberalul a spus că telefonul se află la sediul partidului și la capătul firului se răspunde doar în anumite intervale orare, astfel că cei care doresc să intre în legătură cu Robert Boroianu au fost sfătuiți să… insiste (!!!).

Comentează știrea

Luci
12 iunie 2015
:)))

Asta sa trezit din somn si a inceput sa scherlaie ca un caine muscat de purice. CET nou... :)))) La urmatoarea aparitie in public o sa ne vorbeasca de o NUCLEARA noua la costanta.... si cine mai stie ce alte aberatii mai propune. Ne asteapta vremuri grele la constanta, au aparut deja hienele lihnite de foame care viseaza la ciolane si halci de carne. Mias dori un primar care in campanie sa nu promita nimic... sa arate fapte. MAZARE HAI LA PRIMARIE..... MAZARE PRIMAR

Cetateanul
12 iunie 2015
Candidat PNL

Iar nu avem candidat PNL in Constanta. Dupa ce ati facut blat cu PSD, pentru ca nu am vazut opozitie, acum candidat e domnul acesta? Nu am auzit de el. Nu exista oameni de valoare in Constanta, sau nu au loc sa se afirme? Nu a venit sa comenteze niciodata vreo decizie a primariei Constanta. Acum a prins glas, ne promite... Rusine! PSD=PNL, aceeasi mizerie!

un alegător
12 iunie 2015
ce rușine

Întotdeauna la Constanța liberalii au fost foarte slabi. Și ca mesaj și ca ofertă pentru primar. Există o înțelegere veche cu alde Mazăre care, după cum se vede, încă mai funcționează! Chiar nu vede nimeni?!? Mă refer la ai lor, acolo, între ei, dacă nu le e rușine?

cristian
12 iunie 2015
boroianu=pinochio

Boroianu asta minte de ingheata apele... de altfel, ca toti ceilalti candidati, ca na, asa este in pragul campaniei electorale... La asta, insa, se vede pe fata lui ca este un bou! Daca o sa iasa primar, nu o sa faca nimic din ce a zis, va garantez!!!! Si eu pot sa spun din gura ca daca ies primar in Constanta voi face din acest oras capitala Romaniei... Na, votati-ma acum!

gepeto
12 iunie 2015
boroianu

egal furaciune

costea
12 iunie 2015
te votez

Mai multa incredere am in tine Cristian,decat in politicienii lui peste prajit.

Răspuns la: boroianu=pinochio
Adăugat de : cristian, 12 iunie 2015
Boroianu asta minte de ingheata apele... de altfel, ca toti ceilalti candidati, ca na, asa este in pragul campaniei electorale... La asta, insa, se...
constantean
12 iunie 2015
carnat

Nu va suparati, putin mustar aveti?

constantean
12 iunie 2015
rusinos

Cu tot respectul va recomand domnule Boroianu sa candidati la Tecuci. Mustarul de Tecuci merge excelent cu carnaciorul de gepeto. Domnul presedinte Dragomir isi bate joc de noi si de banii tai. Nu va suparati, sunteti o gasca de nebuni. Chiru, Boroianu, Roman, mai sunteti cu capu' ? Constanta arata ca dupa razboi din cauza voastra a tuturor politicienilor de hazna. Cand mama naibii va treziti? Oligofrenilor!

Gorghiu
20 iunie 2015
Un nou CET

Hotu asta care vrea sa ajunga primar de Constanta din partea PNL au sponzorizat la PNL si PSD cu toti asociati si acuma la care da mai bine cu furatu,ca toti sant la fel.Constanteni anca nu sau saturat de Hotii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde