Alina Gorghiu: "PSD - un partid lipsit de busolă"

102
Alina Gorghiu:

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, astăzi, că alegerile vor fi câștigate de partidul care probează că se poate guverna bine, afirmând că liberalii nu sunt în competiție cu PSD, un partid "lipsit de busolă și care se zbate între ideologia vechilor comuniști și apucăturile noilor baroni". 


"Nu suntem în competiție cu nimeni altcineva, decât cu noi înșine. Îndemnul meu către dumneavoastră este de a nu vă raporta la ceilalți, pentru că nu este suficient să fim mai buni decât ei. De la ceilalți, românii nu au nicio așteptare. Nu ne putem întrece cu PSD, care este un partid lipsit de busolă și se zbate între ideologia vechilor comuniști și apucăturile noilor baroni. PNL face performanță și istorie încă din 1875, spre deosebire de alții, care fac prăpăd din 1945. Nu suntem în competiție nici cu celelalte partide, care au întins pe același colț vechi de pâine naționalismul sau fundamentalismul anti-justiție. (...) Nu acceptam nici comunismul, nici traseismul, nici falsul, nici discriminarea, nici problemele cu justiția", a susținut copreședintele PNL, la reuniunea Consiliului Național al formațiunii, citat de Agerpres. 


Gorghiu a spus că PSD preia criteriile PNL, dar apoi le modifică pentru ca toți social-democrații să poată ajunge în Parlament. În acest context, ea a acuzat PSD că "mimează etica". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5765 secunde