Chiar dacă are probleme penale

PSD îl vrea candidat pe Iorguș la Primăria Mangalia

580
3
PSD îl vrea candidat pe Iorguș la Primăria Mangalia - zanfiriorgus1-1449600244.jpg

Articole de la același autor

Social-democrații din Constanța caută candidați pentru alegerile de anul viitor, în unele localități aceștia fiind deja stabiliți. 


"La Primăria Constanța, îl avem pe Decebal Făgădău, iar la Năvodari, actualul primar Nicolae Matei ni l-a recomandat pe Florin Chelaru, viceprimarul, dacă el va avea interdicție. În alte localități, încă mai căutăm. De exemplu, la Mihail Kogălniceanu nu avem încă pe nimeni. Nu putem merge cu Mureșan. La Mangalia, eu lucrez personal să-l conving pe Iorguș, cred că este cel mai bun candidat", a declarat secretarul general al PSD Constanța, Cristinel Dragomir. 


Comparativ cu liberalii, care susțin doar pe hârtie că vor să-i elimine din competițiile electorale pe cei certați cu legea, iată că social-democrații de la malul mării măcar nu se ascund că vor să reactiveze traseiști cu nume sonore din politică, dar cu probleme penale. 


Reamintim că, în luna martie a acestui an, Zanfir Iorguș a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu și obținere de foloase necuvenite, fapte petrecute în exercitarea mandatului de primar în perioada 2006-2007. 


"În urmă cu opt ani, s-a organizat o licitație pentru construirea unui obor de animale, o investiție pentru care nu aveau aprobarea Consiliului Local și care, de fapt, nu a fost realizată. Prin urmare, plățile au fost făcute în mod nelegal, bugetul local fiind prejudiciat cu aproape 500.000 de lei", susțin procurorii DNA. 


În altă ordine de idei, Cristinel Dragomir a mai spus, ieri, că, în opinia sa, partidul trebuie să meargă singur pe liste, deoarece așa este cel mai bine. 


"PSD Constanța are destule resurse, poate merge singur în alegeri, fără alianțe. Cred că așa este cel mai bine și vom câștiga", a mai precizat Dragomir. 


Comentează știrea

pontica
9 decembrie 2015
penalii

Tot cu penalii defilati?

Emil
9 decembrie 2015
Pericol de mai rau !

Iorgus are voturile asigurate din partea hotilor,interlopilor si legaturilor lor. De restul nu stiu,sper ca totusi mangaliotii sa fie macar un piculet mai atenti ,caci de fapt normal ar fi sa ne dorim ceva mai bun,nu o permanenta balaceala in zoaie. Acum nu e bine,chiar vrem si mai rau?

Trimite-i pe mangalioti
9 decembrie 2015
Bravo Iorgus!

direct in paleolitic. Isi merita soarta, pentru cate le-ai facut ai merita linsat in public.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.664 secunde