Alina Gorghiu: România are nevoie de un preşedinte liberal şi după alegerile din 2024

555
Alina Gorghiu: România are nevoie de un preşedinte liberal şi după alegerile din 2024 - alina-gorghiubuun-1698526602.jpg
Liberala Alina Gorghiu consideră că România are nevoie de un preşedinte liberal şi după alegerile din 2024.

"O să vedeţi că, în 2024, Partidul Naţional Liberal va obţine un rezultat bun. Mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la Preşedinţie. Pentru mine, cumva, anul 2024 se joacă invers, cu gândul la preşedintele României, venind încoace până la alegerile europarlamentare. Credeţi-mă că orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice, pentru stabilitate şi pentru continuarea reformelor. Nu vreau să spun nimic despre orice alt candidat, că sunt foarte mulţi vehiculaţi în aceste zile în spaţiul public, dar garanţia predictibilităţii politicii externe, garanţia continuării parteneriatelor existente este un preşedinte de dreapta. Garanţia respectării statului de drept, a drepturilor individuale este un preşedinte liberal", a declarat Alina Gorghiu vineri, la Piteşti.

În opinia sa, în perspectiva anului electoral 2024, liberalii trebuie să-şi mobilizeze electoratul şi să coaguleze personalităţi şi curente politice de dreapta, dându-l ca exemplu de politician de dreapta pe fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2625 secunde