Consilierii județeni vor vota pentru numirea administratorilor provizorii ai SC Drumuri Județene Constanța SA

1047
Consilierii județeni vor vota pentru numirea administratorilor provizorii ai SC Drumuri Județene Constanța SA - cjc-sedinta-2023-1698523131.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, marți, 31 octombrie, în ședință ordinară. Pe ordinea de zi, se află, din nou, proiectul de hotărâre care vizează numirea administratorilor provizorii a Societății Drumuri Județene Constanța SA.

Potrivit documentului ce urmează să fie votat de aleșii județeni, durata mandatului administratorilor provizorii este de cinci luni, cu posibilitatea prelungirii o singură dată, pentru motive întemeiate.

În acest context, fiecare administrator provizoriu va primi o îndemnizație fixă lunară, conform contractului de mandat și a legislației în vigoare în valoare de 4.200 de lei pe lună.

Potrivit proiectului, Drumuri Județene Constanța SA are dreptul de a cere administratorului să-și exercite mandatul în interesul exclusiv al acesteia și al autorității publice tutelare.

Reamintim că mandatele administratorilor provizorii au fost prelungite cu două luni, până la data de 3 noiembrie 2023, prin hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 168/31.08.2023, fiind încheiate contracte de mandat cu Adrian Labeș, Constantin Nicolae, Dorel Sauciuc, Adrian Gorcea și Sorin Lucian Ionescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0499 secunde