Mihai Lupu a convocat CJC în şedinţă ordinară. Vor fi votate mai multe proiecte pe cultură

3046
Mihai Lupu a convocat CJC în şedinţă ordinară. Vor fi votate mai multe proiecte pe cultură - fond-sedinta-cjc-1698434321.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni din Constanţa au fost convocaţi de preşedintele CJC, Mihai Lupu, în şedinţă ordinară, marţi, 31 octombrie, cu începere de la ora 10:00. Pe ordinea de zi se află 22 de proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Grupul consilierilor judeţeni USR au iniţiat proiectul de hotărâre privind probarea Regulamentului privind asocierea Județului Constanța – Consiliul Județean Constanța cu unele unități administrativ teritoriale din județul Constanța în vederea realizării în comun a unor obiective de interes public pe anul 2024.

Consiliul Judeţean Constanţa trebuie să aibă reprezentanţi în cadrul mai multor unităţi pe care le subordonează, astfel că pe ordinea de zi se află proiectele de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Constanța în Consiliul de administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, pentru anul școlar 2023-2024 şi cel privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Constanța în cadrul Comisiei pentru Evaluarea și Asigurarea Calității la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „ Albatros” Constanța, pentru anul școlar 2023 – 2024.

Aşa cum este firesc, anumite instituţii subordonate CJC au nevoie din când în când de renovări. Din acest motiv pe ordinea de zi este şi proiectul de hotărâre privind emiterea acordului Consiliului Județean Constanța pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța în vederea realizării lucrărilor „Construire împrejmuire teren (refacere gard)”.

Tot în responsabilitatea CJC intră și centrele de asistenţă educaţională din judeţ, astfel că şi de această dată aleşii judeţeni vor aproba sau nu proiectul ce vizează „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța în vederea îmbunătățirii actului educațional”, cod F-PNRR-Dotări-2023-1998 și a cheltuielilor aferente.

Desigur se vor rectifica şi anumite bugete de venituri şi cheltuieli ale unor instituţii de cultură.

Consilierii judeţeni vor vota proiectele de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, pe anul 2023, de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, respectiv cel privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli, a Listei de Investiții și a Programului de Evenimente Culturale, pe anul 2023, pentru Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Totodată, pe ordinea de zi a şedinţei se mai află şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2023, pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care urmează să fie votate de către aleşii judeţeni.

Şedinţa se va desfăşura în format fizic şi va avea loc în „Sala Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4179 secunde