Video Restricții temporare de trafic, la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu

2471
Restricții temporare de trafic, la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu - x-amenajare-1698406723.jpeg
Începând de luni, 30 octombrie, timp de două săptămâni și jumătate, vor fi instituite restricții de circulație la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu. Măsura a fost luată pentru amenajarea insulelor de separație dinspre Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu. Potrivit Primăriei Constanța, circulația autovehiculelor va fi restricționată în sensul giratoriu pentru autovehiculele care vin dinspre Năvodari spre zona Pescărie și pentru cele care vin dinspre Pescărie spre bulevardul Aurel Vlaicu, în sensul că nu vor mai putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu.

Autovehiculele care vin dinspre Pescărie și vor să vireze la stânga pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor putea face acest lucru mergând pe direcția înainte până în sensul giratoriu din fața hotelului „Delta”. Autoturismele care vin dinspre Năvodari și vor dori să efectueze virajul la stânga pe bulevardul Mamaia, vor putea vira la stânga prin sensul giratoriu de la Păpădie, apoi dreapta pe breteaua care trece pe sub pasarelă, către Pescărie. Autoturismele care vin de pe bulevardul Mamaia cu direcția Năvodari, vor putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu de la Telegondolă. Precizăm că aceste restricții de trafic au caracter temporar. După finalizarea lucrărilor, circulația autovehiculelor va reveni la vechea configurație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5413 secunde