"Am început discuțiile pentru o foarte strânsă colaborare cu Mișcarea Populară"

90
1

Articole de la același autor

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a aflat în vizită la Chișinău alături de Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, el arătând, potrivit unui comunicat remis presei, că au început discuțiile pentru o foarte strânsă colaborare cu această formațiune.




Cei doi lideri politici au avut întâlniri cu susținătorii de peste Prut, cu studenți, jurnaliști și oameni politici, se arată în comunicat, precizându-se că "s-au pus astfel bazele unui dialog între cele două partide pentru unificarea dreptei românești, care să acomodeze principiul unității forțelor politice românești de centru-dreapta și proiectele comune".


"Ceea ce vedeți astăzi în față dvs are o semnificație desprinsă din faptul că la această întâlnire se află reprezentanții a două partide, FC și PMP, care de ceva vreme gândesc asupra a ceea ce i-ar putea uni, în încercarea de a face dintr-un plural politic un singular. De mai mult timp avem aceleași gânduri. Avem un început de dialog care va continua și va avea și un sfârșit, care să acomodeze principiul unității forțelor politice românești de centru-dreapta și proiectele noastre comune care sunt numeroase. Suprapunerile de program și interes sunt remarcabile. Toți știm că unirea face puterea și arătăm că suntem perfect conștienți de asta. Un început de dialog înseamnă o continuare de dialog, nu doar o întâlnire prietenească fără efect", a declarat președintele FC.


La rândul său, Tomac a menționat, potrivit comunicatului, că dialogul celor două forțe politice urmărește unificarea lor într-o structura politică care să susțină un candidat cu cele mai mari șanse la prezidențiale.




Comentează știrea

Numarul 4
15 octombrie 2013
Nu, mersi.

Am zis ca in spatele MRU sta Traian Basescu. Stim manevra, a creat multe partide mici, poate ajunge una din ele sa castige alegerile prezidentiale si T.B. sa fie numit premier.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : NOUL COD RUTIER, din nou în DISCUȚII
Pagina a fost generata in 0.3899 secunde