Gabriel Oprea:

"Am intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor prezidențiale"

306

Articole de la același autor

Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a anunțat, ieri, la videoconferința cu prefecții, că s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. El le-a cerut autorităților din teritoriu să dea dovadă de echidistanță și imparțialitate față de orice competitor politic, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă.

"Practic, am intrat în linie dreaptă, din această noapte va începe campania electorală și de aceea vă cer să ne concentrăm eforturile pentru îndeplinirea responsabilităților ce ne revin cu privire la asigurarea materialelor necesare procesului de votare - buletine, ștampile, timbre autocolante, garantarea desfășurării în condiții de siguranță publică a manifestărilor electorale", a spus Oprea.

El le-a atras atenția prefecților că, în perioada campaniei electorale, nu va tolera nicio abatere. Campania electorală pentru primul tur al prezidențialelor din 2 noiembrie începe astăzi, 3 octombrie, la ora 00.00, va dura 30 de zile și se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, la ora 7.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7241 secunde