Gheorghe Dinu:

"Am văzut Constanța scufundându-se și am venit să o salvăm"

3749
32

Articole de la același autor

Sute de persoane s-au adunat sâmbătă, începând cu ora 17.00 pe platoul din fața Casei de Cultură Constanța, unde reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu din județ au organizat lansarea candidaților aflați în cursa electorală din iunie.

Evenimentul a strâns sute de simpatizanți, dar și curioși care și-au dorit să afle oferta electorală a PP-DD Constanța. Reprezentanții partidului au decis să deschidă manifestația cu un concert emoționant al interpretei în vârstă de doar 12 ani, din localitatea Costinești, Ioana Bărbuliceanu. În tot acest timp, staff-ul PP-DD a împărțit participanților flyere, eșarfe cu însemnele partidului și baloane mov. Ulterior, maestrul Ion Amititeloaie a încins călcâiele tuturor celor prezenți, chiar și cele ale membrilor partidului care au intrat în horă alături de simpatizanți.

Momentul artistic a fost urmat de audiția Imnului de Stat și a Imnului PP-DD, după care s-a trecut la prezentarea candidaților. Ulterior a luat cuvântul președintele filialei județene, Gheorghe Slabu, care le-a transmis celor prezenți că Dan Diaconescu regretă că nu s-a putut afla sâmbătă la Constanța, întrucât a luat parte la prezentarea oficială a candidaților din Oltenia. Gheorghe Slabu a dat însă asigurări că, în următoarele săptămâni de campanie, Dan Diaconescu va veni cel puțin o dată la Constanța. Mai mult, Slabu a afirmat că Diaconescu intenționează să se mute la Constanța, unde va deschide și un post TV regional OTV, în cazul în care PP-DD va câștiga alegerile locale. 

"Spuneți stop administrației corupte condusă de Mazăre"

Următorul care a luat cuvântul pe scena din fața Casei de Cultură a fost candidatul la Primăria Constanța, avocatul Gheorghe Dinu. În mesajul pe care l-a transmis celor prezenți, aspirantul la funcția de primar a menționat următoarele: "În accepțiunea mea, PP-DD este viitorul României. Partidul Poporului a văzut Constanța scufundându-se și a venit să o salveze. Din cauza fărădelegilor făcute de administrația Mazăre, Constanța a devenit o piață a drogurilor și a prostituției pe care administrația Mazăre vrea să o ridice la rang de turism. Este cel mai scump oraș din țară. Ați observat acest lucru în această iarnă, când au venit facturile la întreținere. Dacă nu spuneți stop acestei administrații corupe, vă vor scoate casele la vânzare. Constănțeni, treziți-vă! Este singurul oraș în care Ordinul Arhitecților a declarat război administrației locale. Vor să ne pierdem identitatea culturală. Au făcut din Mamaia un cartier al Constanței, construind blocuri de locuințe în locul hotelurilor. Investitorii străini importanți au fugit de la noi pentru că li s-a spus că nu își pot dezvolta afacerile decât pe terenurile pe care vrea administrația Mazăre. Spuneți stop acestor fărădelegi. Votați Gheorghe Dinu dacă vă doriți un oraș curat, prosper și sigur", a conchis politicianul.

"A venit ziua scadenței!"

Festivitatea lansării a continuat cu prezentarea echipei de consilieri locali, după care a venit rândul lui Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la Consiliul Județean, să-și prezinte programul electoral în fața sutelor de susținători prezenți.

"PP-DD nu este un partid. Este o mișcare a oamenilor nemulțumiți. S-a format această mișcare pentru că ne-am săturat să vedem cum familiile din România, care au cel puțin un membru plecat pe alte meleaguri pentru a munci, se întregesc numai la sărbători, sau mai grav, la evenimente nefericite. Ne-am săturat să vedem medicii denigrați și insultați. După ce le-am micșorat salariile și i-am acuzat că iau șpagă, aceștia au plecat din țară. În câțiva ani vor pleca toți și nu vom mai avea personal specializat la care să ne tratăm probleme. Nu se mai poate așa! A venit ziua scadenței pentru actualii politicieni!", a declarat Vasiliev.

După discursul candidatului la CJC, organi-zatorii au prezentat întreaga echipă lansată în campania electorală la nivelul județului Constanța. Aceștia au început cu membrii PP-DD care își doresc să obțină un scaun de consilieri județean și cei care s-au lansat în lupta electorală pentru funcția de primar.

În continuarea evenimentului, toți candidații partidului au coborând de pe scenă și s-au alăturat participanților pentru a se putea bucura de spectacol. 

Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Mardare
14 mai 2012
Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

Daniel
14 mai 2012
Salvatorii neamului

Unde esti tu Tolea si Magda Ciumac? Unde suntetu voi travestitii, reptilienii prosopienii si toti ciudatiipamantului? Bai rumanilor cum pana mea aveti degand sa votati cu astia? Aveti cenusa in teasta? Mai bine votati Partidul Clownilor din Romania. este mai corect asa.

GlenGrant
14 mai 2012
Nu pot sa cred !

Imi este rusine ca sunt Roman ! Si sentimentul asta se accentueaza cand calatoresc in afara tarii .

Constanta
14 mai 2012
Constanta se scufunda

si voi impartiti slipuri? :))

bok
14 mai 2012
Ce a mai descoperit Christian Gigi Chiru?

cum, nu a mai descoperit nimic?? Nu ați mai scris nimic in ziarul de azi??

Oana
14 mai 2012
Mai multe informatii despre programul electoral

Ceea ce se prezinta in articol cu privire la programul electoral al lui Marian Vasiliev si Gheorghe Dinu este bine dar prea succint. Daca exista un site unde programul dumneavoastra electoral este prezentat mai in detaliu, va rog sa-l dati ptr. ca atit eu cit si multi constanteni suntem interesati.

cititor
14 mai 2012
PPDD

PPDD poate fi un adversar real pentru Mazare, iar singurii care ii pot sustine sint constantenii. Ei nu dau nici slipuri nici nimic, pentru ca sint un partid mic si au alte idei. ascultati cu atentie la ce spune Dinu si o sa vedeti ca nu sint prostii cu tolea si ciumac.

Unu
14 mai 2012
adevarata prostie

Prosti nu sunt cei care nu inteleg, ci cei care nu vor sa asculte. Ce treaba are Tolea, Otv sau chiar Diconescu cu programul celor de la Constanta? Candidatii PPDD au cele mai bune solutii dintre toti. Ascultati si apoi vorbiti. Aveti creierul spalat de USL sau PDL? Aceeasi mizerie?

Un vot
14 mai 2012
Gresesti

De ce iti este rusine ca esti roman? Pentru imaginea Romaniei creata de 22 de ani de PSD si PDL? Sau pentru ca PPDD merge in alegeri cu un conferentiar universitar, fost candidat la Presedintie si un jurnalist poliglot care la 26 de ani era primar independent intr-un oras? Ar trebui sa fii mandru ca ai o alternativa la Drogatu si Porcu.

Răspuns la: Nu pot sa cred !
Adăugat de : GlenGrant, 14 mai 2012
Imi este rusine ca sunt Roman ! Si sentimentul asta se accentueaza cand calatoresc in afara tarii .
Poarta 6
14 mai 2012
moca

Pentru slipuri, mici, bere si bani in plic, adreseaza-te la PSD!

Răspuns la: Constanta se scufunda
Adăugat de : Constanta, 14 mai 2012
si voi impartiti slipuri? :))
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde