Ambasadorul Andrew Noble, vizită la Primăria Constanța

261
Ambasadorul Andrew Noble, vizită la Primăria Constanța - vizitaambasadormareabritanielaco-1562363517.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a primit, vineri, vizita Excelenței Sale domnul Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București. De asemenea, la întâlnire a fost prezentă Raluca Constantinescu, directorul Secției Comerciale din cadrul Ambasadei.


"Aveți o misiune dificilă deoarece am avut relații speciale cu predecesorii Excelenței Voastre. Domnii Paul Brummel și Martin Harris au fost totodată prieteni și ambasadori ai Constanței, nu doar ai Marii Britanii. Vă invit să redescoperiți orașul nostru, felul în care s-a schimbat de la primul dumneavoastră mandat diplomatic în România, la începutul anilor ’80 și până în prezent, proces de schimbare care continuă într-o direcție bună", a declarat primarul municipiului Constanța.


Aflat la a doua misiune diplomatică în România, E.S. domnul Andrew Noble a efectuat o vizită de curtoazie la Constanța, în cadrul căreia discuțiile s-au axat pe întărirea parteneriatului strategic româno-britanic prin menținerea și dezvoltarea relației de prietenie și cooperare, în special în domeniile economic, educațional și cultural.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4592 secunde