Amendamentele PDL Constanța au trecut de comisiile parlamentare

671
1
În urma dezbaterilor din comisiile parlamentare, amendamentele la Legea bugetului depuse de senatorul Christian Gigi Chiru și de deputatul Florin Gheorghe au primit aviz favorabil. 

Amendamentele parlamentarilor constănțeni au vizat suplimentarea bugetului pentru realizarea următoarelor obiective de interes local și național: Cazinoul Constanța, Parcul Tăbăcăriei, Complexul Sportiv "Badea Cârțan", realizarea unei grădinițe pe strada Traian și dotarea cu mobilier urban a străzii Ștefan cel Mare. 

"În ciuda efortului făcut, USL-ul s-a încăpățânat să fie împotriva unor amendamente depuse de mine și de colegul meu. Acestea aveau ca obiectiv lăcașe de cult și reabilitarea unor unități sanitare de mare importanță pentru județul Constanța, cum ar fi Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie. Unitatea sanitară în discuție are o deosebită importanță la nivel național și, cu certitudine, va fi victima unui tun imobiliar. Cu toate acestea, apreciem avizul pozitiv primit pentru Cazinoul Constanța și Parcul Tăbăcăriei și consider normal ca în plenul Parlamentului, acestea să fie susținute în continuare inclusiv de parlamentarii USL Constanța. Măcar atât ar putea face pentru alegătorii lor, mai ales că nu li s-a părut important să depună niciun amendament la legea bugetului", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța. 

La rândul său, deputatul Florin Gheorghe este de părere că amendamentele respinse aveau o mare importanță pentru comunitatea locală. 

"Îmi exprim dezamăgirea față de dezinteresul colegilor din USL pentru binele constănțenilor. Totuși, sunt încrezător că în plen, interesul cetățenilor care i-au trimis în Parlament va fi mai important decât deciziile dictate politic", a declarat deputatul PDL. 

Comentează știrea

sava
1 februarie 2013
consilierul INCULPAT

Zici ca gigi chiru este consilierul lui Mazare.Cred ca Mazare i-a spus ce sa propuna si el s-a executat.Domnule senator INCULPAT,chiar asa ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3097 secunde