Gigi Chiru: "Solicit modificarea plafonului pentru acordarea de ajutoare sociale"

1180
4
Gigi Chiru:
Insuficienta indexare a pensiilor, cu doar 4% față de aproximativ 6%, sub nivelul indicelui inflației actuale (prognozat la 4,3%), chiar dacă la prima vedere pare benefică, pentru vârstnicii Constanței nu va aduce bucurie. În opinia democrat-liberalilor constănțeni, această majorare va aduce prejudicii de două ori pensionarilor Constanței. 

Prin vocea președintelui filialei PDL Constanța, ei susțin că, în primul rând nu este în raport cu indicele inflației, așa cum prevede legea, iar în al doilea rând, o parte dintre pensionari vor depăși plafonul pentru acordarea unor ajutoare sociale.

"Solicit Consiliului Local și primarului Radu Mazăre să promoveze o hotărâre prin care să se majoreze, odată cu pensiile, și plafonul de acordare a ajutoarelor sociale, cum ar fi pachetele pentru pensionari ori subvențiile la încălzire. Mai mult decât atât, grupul consilierilor locali PDL va aduce în discuție, la următoarea ședință a Consiliului Local, această problemă", a declarat Gigi Chiru.

El a precizat că, deși vor primi câteva zeci de lei în plus, pensionarii merită să beneficieze în continuare de ajutorul comunității. 

"Dacă această modificare nu va fi făcută, mulți pensionari vor rămâne fără alimente sau vor plăti sume mai mari decât își pot permite pentru căldură", a declarat senatorul Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.

Comentează știrea

Hanibal
31 ianuarie 2013
Chiru vrea,Mazare ba.

Dl Chiru se vrea mai socialist decat Mazare pesedistul. Desi s-a vazut parlamentar,Gigel vrea sa demonstreze ca ramane demagod si dupa alegeri.El vrea sa creasca plafonul ajutoarelor,fara sa precizeze cine va suporta cheltuielile. In nici un caz Mazare si Chiru.Oricum,sa ajungi in opozitie si sa ceri adversarilor politici sa faca ceea ce tu PDL n-ai fost in starecand erai la guvernare,e culmea nerusinarii. Recomandam dlui Gigel Chira-Chiralina,sa profite de calitatea de parlamentar si sa propuna in plen ca toti parlamentarii si guvernantii sa renunte la salarii si indemnizatii,sa se reduca cu 50% salariile mai mult decat nesimtite ale sefilor din economia si institutiile statului , sa se instituie impozitul progresiv pe venituri si sa se confiste averile care nu pot fi justificate.Daca va face acest lucru si va reusi,toti cetatenii Romaniei se vor inscrie in PDL si -l vor alege pe Chira ca presedinte.

nenea
31 ianuarie 2013
Pomana!...

Eu credeam ca **LEGUMA* din bani lui miluieste pe saraci!...Aici cirse vede prosteala pe fata,Mai Hanibal,cand ai vazut tu guvernare pedelista la Constanta!?...Brevetul cu pomana e a carului!...Cam greu sa poata cineva al plagia!...

Tot eu...
31 ianuarie 2013
Infractorii sfatuiesc

Judecătoria CONSTANȚA CONSTANȚA Dosare Informații detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 29449/212/2012 Înregistrat în data de: 21.11.2012 Obiect dosar: infracțiuni la alte legi speciale art.109 alin.1 din Legea 67/2004 Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: CHIRU CHRISTIAN GIGI : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU PRIN PRIN PRESEDINTE IVASCU AURELIAN : Inculpat CĂI DE ATAC: Tip acțiune Data declarare Cine declara Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 21/12/2012 Amână cauza Solutie: Amână cauza la data de 08.02.2013 față de lipsa părților 08/02/2013

paul
8 aprilie 2013
de cind va pasa atit de mult...

Sinteti chiar culmea dupa ce patr dvs a infometat tara asta cu toate,toate furaciunile asa zis legale mai aveti si solicitari.Stati linistiti poate asa va uita cte-ni spre binele dvs k part

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Social : CAPCANE FATALE PENTRU CONSTĂNȚENI
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Fețele Constanței secolului XXI
Pagina a fost generata in 0.3981 secunde