Amendamentul PSD al finanțării sau înființării Spitalului Regional de Pediatrie Constanţa a fost respins

140
Amendamentul PSD al finanțării sau înființării Spitalului Regional de Pediatrie Constanţa a fost respins - amendamentpsd-1614713617.jpg

Articole de la același autor

Printre miile de amendamente depuse de Partidul Social Democrat la Legea Bugetului 2021 s-a numărat și unul deosebit de important pentru municipiul și județul Constanța, dar nu numai.

Este vorba de cel inițiat de senatorul PSD Felix Stroe și deputații PSD de Constanța Cristina Dumitrache, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, spijiniți de întregul grup parlamentar PSD: alocarea sumei de 3.000 mii lei în vederea realizării obiectivului „Realizarea studiului de fezabilitate și proiectare al obiectivului de investiție Spital Județean Regional de Pediatrie Constanța”.

Sursa de finanțare ar fi fost diminuarea cu 3.000 mii lei a sumelor atribuite Ministerului Finanțelor - Acțiuni Generale, anexa nr. 3/65/02 Capitolul 5001 - „Cheltuieli - buget de stat”.

Amendamentul a fost susținut în plenul reunit al Parlamentului de senatorul PSD Felix Stroe.

„Sprijin acest amendament, pentru că e vorba de înființarea unui spital! Pentru că e vorba de viața copiilor județului Constanța, a cărui reședință este unul dintre cele mai mari orașe ale României! Viața a făcut ca, în ceea ce privește unitățile sanitare, spitalele existente să fie absolut insuficiente. Constanța primește în sezonul estival peste un milion și jumătate de vizitatori! Vă rog să îmbrățișați acest proiect și să votați amendamentul. Măcar cei care sunteți parlamentari constănțeni”, a spus Felix Stroe.

Cu toate acestea, amendamentul a fost respins, prin mașinăria de vot a majorității încropite după alegeri, toţi parlamentarii PNL și USR-PLUS de Constanța votând împotrivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2591 secunde