Senatorul Gabriela Firea, noi critici la adresa coaliției de guvernare

123
Senatorul Gabriela Firea, noi critici la adresa coaliției de guvernare - firea-1614713708.jpg
Parlamentarul social-democrat Gabriela Firea vine cu noi critici la adresa coaliției de guvernare, pe care o numește „Coaliția Austerității” și pe care o acuză de o manipulare supremă, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei”, acuză senatorul Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD afirmă că este „treaba statului” să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor.

„Asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea! Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)”, conchide Firea. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4024 secunde