Liderul USR Constanţa, Florin Cocargeanu: „Mandatul meu va consta în realizarea unei fuziuni echilibrate cu PLUS Constanța”

636
Liderul USR Constanţa, Florin Cocargeanu: „Mandatul meu va consta în realizarea unei fuziuni echilibrate cu PLUS Constanța” - fondcocargeanu2-1614716089.jpg

Articole de la același autor

La sfârşitul săptămânii trecute Uniunea Salvaţi România, filiala locală municipală Constanţa, a organizat alegeri interne pentru desemnarea structurii de conducere.

În urma votului membrilor, dat în Adunarea Generală, președinte al filialei locale USR Constanța a fost ales viceprimarul Constanţei, Florin Cocargeanu, iar vicepreședinți ai filialei locale USR Constanța au fost aleşi Valentin Jalbă și Dumitru Caragheorghe. Din Biroul Local al filialei locale USR Constanța mai fac parte Andrada Dordea, Dima Cheosea, Adriana Bunghez, Loredana Timofte, Mădălin Cristea şi Ștefan Bitoleanu.

Florin Cocargeanu are o istorie de 4 ani în USR şi este unul dintre oamenii devotaţi ai partidului. Viceprimarul Constanţei susţine că poziţia de preşedinte al USR Constanţa nu poate decât să îl onoreze şi speră ca rezultatele pe termen scurt să apară imediat.

„Am intrat în USR în anul 2017 și de atunci și până în prezent m-am implicat în mod constant în toate activitățile filialelor municipale și județene Constanța, în toate campaniile electorale, deținând de-a lungul acestor ani, diverse funcții în forurile Locale și Județene ale organizației.

Sunt onorat de încrederea învestită în mine de către colegii mei” , a declarat Florin Cocargeanu pentru „Cuget Liber”.

Fuziunea dintre USR şi PLUS Constanţa este una foarte importantă în opinia lui Cocargeanu. Acesta speră ca oraşul Constanţa să aibă o soartă mai bună decât a avut-o în ultimii 30 de ani, iar la acest lucru va ajuta şi programul „Revoluţia Bunei Guvernări”.

„Obiectivul politic principal al mandatului meu curent va consta în realizarea unei fuziuni echilibrate cu PLUS Constanța și care să aibă ca rezultat imediat pentru orașul nostru punerea în aplicare a planurilor din programul de guvernare locală, pentru că, în definitiv, toate eforturile mele din plan politic de până acum doresc să fie concretizate în Revoluția Bunei Guvernări”, a spus Florin Cocargeanu.

El a mai adăugat că împreună cu toţi colegii săi din USR Constanţa, dar şi cu ceilalţi consilieri locali au ca obiectiv reabilitarea oraşului Constanţa.

Florin Cocargeanu este de părere că datorită faptului că USR şi PNL deţin majoritatea atât în Consiliul Local, cât şi în Consiliul Judeţean, există toate şansele ca oraşul de la malul mării să înflorească.

„Este o perioadă în care trebuie să livrăm și să demonstrăm prin fapte că ceea ce ne-a adus împreună se va materializa în beneficiul urbei.

Şi, pentru prima dată, avem şi pârghiile necesare pentru a face asta, prin intermediul colegilor din Consiliul Local și Consiliul Județean, al colegilor miniștri, senatori și deputați, și al meu, ca viceprimar”, a declarat pentru „Cuget Liber” viceprimarul Constanţei, Florin Cocargeanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.596 secunde