USR nu este de acord cu clasarea Dosarului „10 august”

201
USR nu este de acord cu clasarea Dosarului „10 august” - usr10august-1614798496.jpg
USR atacă procurorii şi judecătorii care au clasat dosarul 10 August, respectiv au respins redeschiderea urmăririi penale. Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a partidului, USR acuză o închidere a dosarului în ciuda unei presupuse lipse de parcurgere a procedurilor legale.

„Este singura garanție pe care o avem că nu vom mai trăi momente precum 10 August, iar decizia Tribunalului ne-a arătat, o dată în plus, cât de necesară este o schimbare profundă la nivelul sistemului judiciar.

Proiectul legislativ de desființare a Secției Speciale, precum și revizuirea legilor justiției sunt doar primii pași în această direcție, asumați de la începutul mandatului de către Stelian Ion, ministrul Justiției, și care deja au început să prindă contur. Și lista nu se oprește aici. Ne-am angajat să livrăm rezultate și asta vom face. Zi de zi, în mod transparent.

România poate și va deveni acea țară civilizată în care domnește legea, unde furtul este pedepsit ferm, iar munca este premiată. Nu este doar o promisiune a ministrului Justiției, ci un angajament ferm asumat în cadrul coaliției de guvernare”, se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la USR, formațiune politică condusă de Dan Barna. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6891 secunde