Americanii, prezenți la Ziua Armatei Române sărbătorită în comuna Mihail Kogălniceanu

292
1

Articole de la același autor

În localitatea Mihail Kogălniceanu, Ziua Armatei Române a fost marcată prin manifestări militare, religioase și culturale. La eveniment au fost prezente oficialități ale administrației publice locale, reprezentanți ai armatei romane, ai US Army, comandanți de unități, cadre militare în rezervă și retragere. Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat al României, fiind urmat de scurte alocuțiuni a celor prezenți. În cadrul festivității, reprezentanții bisericii ortodoxe române au ținut o slujbă de pomenire în memoria celor căzuți la datorie. Cu acest prilej, au fost depuse coroane și jerbe de flori, din partea autorităților locale, la Monumentul Eroilor Regimentului 36 Infanterie, în memoria ostașilor căzuți pentru independența și suveranitatea țării. Cei prezenți au ținut și un moment de reculegere în memoria celor căzuți pe câmpurile de luptă. La final, elevi ai școlii din localitate au susținut un scurt moment artistic.

Legat de acest eveniment important, primarul localității Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, și-a exprimat recunoștința și admirația pentru toți cei care sunt sub arme, cu ocazia Zilei Naționale a Armatei Române.

"De Ziua Națională a Armatei Române, mesajul meu este acela al recunoștinței și admirației pentru toți cei care sunt sub arme, pentru familiile lor, cele care îi susțin în tot ceea ce fac, pentru întreg corpul Armatei Române, activ și în rezervă. Ziua de 25 octombrie este și va rămâne o zi plină de semnificații pentru poporul român. Gândul mă poartă la sacrificiul eroilor miilor de ostași de-a lungul istoriei, dar și la sacrificiul cu care militarii români își îndeplinesc misiunile în teatrele de operații din întreaga lume", a declarat primarul Ancuța Belu. 

Comentează știrea

カシオ 電波時計 腕時計
5 septembrie 2014
カシオ 電波時計 腕時計

many of today!?s brake disc pads and rotors require replacement not due to wear カシオ 電波時計 腕時計 http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-3.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4213 secunde