Cum s-a sărbătorit "Ziua Armatei" la Medgidia

181

Articole de la același autor

Manifestările organizate au debutat la Medgidia , începând cu orele 9.30 prin întâmpinarea oficialităților și darea onorului, intonarea imnului de stat, urmate de oficierea serviciului religios de pomenire a ostașilor decedați, la Monumentul Eroului Român din Medgidia. 

Comandantul Garnizoanei Medgidia, colonel dr. Gheorghe Rotariu a dat citire mesajului Șefului de Stat Major General locotenet dr. Ștefan Dănilă. După acest moment a urmat ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori pentru cinstirea eroilor României, de către: Garnizoana Medgidia, Asociația Veteranilor de Război, Cultul Eroilor Medgidia, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere Tomis Constanța – Subfiliala Medgidia, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere Roland Pârlogeanu, Asociația Revoluționarilor Decembrie 89 Medgidia, Asociația Revoluționarilor Tomis 22 Constanța, Consiliul Local Medgida, Primăria Municipiului Medgidia, Poliția Municipiului Medgidia, Poliția Locală Medgidia, Jandarmeria Medgidia, Detasamentul de Pompieri Medgidia, Partidul National Liberal, Partidu Social Democrat, Partidul Conservator, UDTTMR – filiala Medgidia, Partidul Democrat Liberal, Televiziunea Alpha Media Medgidia si nu in ultimul rand, elevi ai scolilor gimnaziale din municipiu, respectiv Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi" si Scoala Gimnaziala "Mircea Dragomirescu" Incepand cu orele 12.30, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor L Grigorescu, comandantul Garnizoanei Medgidia impreuna cu primarul Municipiului Medgidia au declarat deschise manifestarile prilejuite de Ziua Armatei Romaniei, si au inmanat plachete jubiliare, decoratii, distinctii precum si medalii celor care au participat la competitiile sportive organizate de garnizona. Cetatenii din Medgidia se pot bucura astazi de prezentarea de echipamente de tehnica militara.

"Domnule comandant al Garnizoanei Medgidia, stimați militari, dragi copii, dragi cetățeni ai Medgidiei, stimați invitați, trăim astăzi o zi importantă în viața României, "Ziua Națională a Armatei României", o zi însemnată în calendarul țării noastre pentru că armata română este cea mai iubită instituție publică și este cea care garantează libertatea, democrația și pacea în această țară. În numele Consiliului Local și al Primăriei Medgidia, vă urez în această zi aniversară ,,La mulți ani,, atât dumneavoastră cât și familiilor, sănătate și prosperitate și fie ca pacea să fie garantată pentru multă vreme de acum încolo", a declarat edilul Municipiului Medgidia, Marian Iordache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1567 secunde