Primarul Cristian Radu, prezent la festivitățile dedicate Zilei Armatei

188
1

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a participat, vineri, 25 octombrie, la manifestările din Piața Republicii dedicate sărbătoririi Zilei Armatei Române. La festivități au mai luat parte reprezentanți ai Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor și ligilor de marină, cadre militare în rezervă și retragere, veterani de război. 


Evenimentul a debutat cu ceremonialul militar, în cadrul căruia a avut loc întâmpinarea comandantului Garnizoanei Mangalia, comandor Vasile Chirilă de către Garda de Onoare. Pe ritmurile imnului de stat al României, a fost arborat drapelul național, după care s-a oficiat slujba religioasă. În cadrul manifestărilor s-au evocat momentele istorice ale Zilei de 25 octombrie 1944, zi care a reprezentat ultima victorie a armatei române, în lupta cu trupele ungaro-germane. Manifestările au continuat cu ceremonialul depunerii de coroane la Monumentul Eroilor din piață. Pe lângă delegațiile prezente care au depus coroane, s-a aflat și cea a Primăriei Mangalia, condusă de edilul Cristian Radu. 


"Este un moment emoționant și mă bucur că am participat la festivitățile dedicate Zilei Armatei Române, alături de veteranii de război pe care i-am declarat recent cetățeni de onoare ai Mangaliei. Ne mândrim cu acești oameni care au luptat să-și apere țara chiar cu prețul vieții. Totodată, se cuvine să aducem un omagiu eroilor neamului și mă bucur că astăzi au venit în număr mare cetățeni ai orașului și copii, pentru a-și cinsti eroii, semn că Mangalia este o comunitate unită", a precizat primarul Mangaliei Cristian Radu. Festivitățile dedicate Zilei Armatei Române s-au încheiat la Mangalia cu defilarea Gărzii de Onoare, spre încântarea numeroasei audiențe.




Comentează știrea

Mihai
28 octombrie 2013
protest

ati scris de multe evenimete petrecute la Mangalia, dar despre protestele impotriva gaselor de sist de ce nu scrie nimeni? aveti vre-o directiva in acest sens?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6026 secunde