Ana Birchall încurajează femeile din mediul rural. Vezi ce le sfătuiește să facă

103
1
Ana Birchall încurajează femeile din mediul rural. Vezi ce le sfătuiește să facă - 1200x1200anabirchall2-1376034258.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD Ana Birchall a făcut un apel către toate femeile de succes din România să se implice în sprijinirea altor femei, mai ales a celor din mediul rural, încurajându-le să dezvolte afaceri prin care fie promovate, de exemplu, produsele tradiționale românești, informează un comunicat de presă.




"Fac un apel către toate femeile de succes din România care au reușit să dezvolte afaceri performante, care au reușit să răzbată în lumea afacerilor, o lume care nu demult era considerată a bărbaților, să vină alături de mine cu scopul de a promova femeia de afaceri din România și de a încuraja, inclusiv din mediul rural, promovarea produselor tradiționale românești. Trebuie să profităm inteligent de bogăția și de potențialul comercial pe care produsele românești, mai ales cele tradiționale îl au, iar femeile sunt, în opinia mea, cele mai bune ambasadoare în acest sens", a declarat Ana Birchall, în timpul întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect, o organizație non-guvernamentală internațională care susține companiile (și produsele acestora) înființate, dezvoltate și conduse de femei. Ana Birchall a ținut să precizeze că unul dintre obiectivele sale ca parlamentar este asigurarea egalității de șanse între femei și bărbați. 




Comentează știrea

Unu
9 august 2013
PSD-ista cu tupeu

Sa dezvolte femeile afaceri in mediul rural??? Cand satele sunt ingropate in noroi, cand taxele si impozitele sunt cele mai mari din Europa? Cand TVA-ul e 24%?? Vai mama ei de "politiciana"...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ana Birchall, promovată de partid
Joi, 22 Noiembrie 2012
Stire din Social : Centre de tineret în mediul rural
Pagina a fost generata in 0.5156 secunde