Sistem de supraveghere video a municipiului Medgidia

96
Sistem de supraveghere video a municipiului Medgidia - sistemedesupravegherevideoexteri-1376034368.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au în lucru un proiect care vizează creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere.




Potrivit primarului Marian Iordache, prin implementarea proiectului a fost realizat un sistem de supraveghere video, prin intermediul căruia 54 de camere fixe și 27 de camere mobile poziționate pe stâlpi, monitorizează și înregistrează obiective din întreg municipiul, fiind vizate cu precădere zonele dens populate sau identificate ca având un potențial infracțional mai ridicat.


Centrul de monitorizare al sistemului de supraveghere video este amenajat într-o încăpere special amenajata în sediul Poliției Locale Medgidia, dotată cu un ansamblu de echipamente IT pentru înregistrarea, stocarea și prelucrarea datelor tip imagine. 


Un alt rezultat al proiectului este crearea de noi locuri de muncă, în cadrul centrului de monitorizare. Prin proiect se urmărește creșterea siguranței cetățenilor din municipiu, în spațiile publice și în trafic, prin realizarea unui sistem de camere video de supraveghere. Valoarea totală a investiției  este 1.887.409,72 lei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7451 secunde