ANDREI HREBENCIUC A FOST ARESTAT

2461
2
ANDREI HREBENCIUC A FOST ARESTAT - 1-1414128783.jpg

Articole recomandate

ICCJ a decis arestarea lui Andrei Hrebenciuc și a lui Paltin Sturdza, în dosarul retrocedărilor, scrie Mediafax. Decizia ICCJ poate fi contestată de Andrei Hrebenciuc și Sturdza la Completul de cinci judecători al aceleiași instanțe.

Andrei Hrebenciuc și Paltin Sturdza, reținuți joi de procurorii DNA Brașov, în dosarul retrocedărilor, au ajuns la ICCJ joi după ora 20.00, iar ședința de judecare a propunerii de arestare a început la ora 22.00.

Ambii inculpați au dat declarații în fața instanței, iar apărătorii lor au cerut judecarea lor în libertate, în timp ce procurorii au cerut arestul preventiv.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Brașov au pus în mișcare acțiunea penală și i-au reținut, joi, pe Andrei Hrebenciuc și Paltin Gheorghe Sturdza.

Andrei Hrebenciuc este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență și spălare de bani, iar Sturdza este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, cumpărare de influență și instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.



Comentează știrea

admirator
24 octombrie 2014
hahahaha!

stergeti? de ce nu lasati comentul postat de mine? va e tarsala? dar nu credti ca lumea s-a intepat de orientarea dvs. si fara sa scriu eu aici? de ce nu spuneti nimic de respingerea cererii de suspendare a supravegherii juridice facuta de Mazare si avocatii sai? Trebuie sa flam din preaa centrala ce se intimpla cu liderii "constanteni"? Rushinik!

newsit.ro
24 octombrie 2014
Inca o lovitura

Inca o veste rea pentru Andrei Hrebenciuc: http://www.newsit.ro/andrei-hrebenciuc-suspendat-din-ase-din-cauza-dosarului-retrocedarilor/

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : ANDREI HREBENCIUC, REȚINUT DE DNA
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții la fiul lui HREBENCIUC
Pagina a fost generata in 0.519 secunde