Klaus Iohannis:

"Ponta să nu mai ia DNA peste picior și să-și trimită colegii la vot"

176
1

Articole de la același autor

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, ieri, că premierul Victor Ponta ar trebui să nu mai ia DNA peste picior, ci să-și trimită colegii de partid la Parlament pentru a vota încuviințarea solicitărilor procurorilor, în loc să boicoteze, menționând totodată că astfel DNA face ordine în PSD.

Liderul PNL a amintit că liberalii au solicitat în repetate rânduri să fie supusă votului final din Camera Deputaților Legea amnistiei și grațierii pentru a fi respinsă, lucru care nu a dorit de PSD.

"Se pare că într-adevăr în PSD există cercuri care au dorit să promoveze această lege pentru ei, nu pentru alții. În Cameră trebuia să se voteze pentru încuviințare, și cine credeți că nu a venit la vot? PSD! Din cred 186 câți sunt ei, au venit 22. Deci au boicotat practic votul din Camera Deputaților, oare de ce? Iar prim-ministrul are o poziție foarte stranie. Prim-ministrul, candidatul la Președinție care ne spune că vrea stat de drept, vrea justiție independentă, vrea nu știu ce unire. Acest domn, Victor Ponta, declară lucruri foarte curioase. Spune, de exemplu, că nu DNA pune președinte la PSD. Păi, nici nu a încercat DNA să pună președinte la PSD, DNA încearcă să facă ordine în partidul domniei sale și sper să și reușească. Această afirmație nu este la locul ei absolut deloc și prim-ministrul, președinte PSD, dacă dorea să comenteze aceste chestiuni, putea să le comenteze, dar nu luând DNA peste picior în acest mod, este inadmisibil", a declarat Iohannis.

El i-a cerut lui Ponta "să facă bine să aibă o poziție clară" dacă dorește justiție independentă și stat de drept și să le ceară parlamentarilor să încuviințeze solicitările procurorilor.

"Este un lucru excelent că DNA se ocupă de aceste lucruri. Mie îmi convine și cred că oricărui politician serios îi convine să se facă odată ordine, fiindcă noi, care chiar încercăm să rezolvăm niște probleme, nu ne simțim confortabil dacă oameni care sunt în zona politicului aruncă o îndoială asupra întregii clase politice", a mai spus liderul PNL. 

Comentează știrea

ADRIANA
22 octombrie 2014
JOB SERIOS

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ghiță și Dragnea vor șefia PSD
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții la fiul lui HREBENCIUC
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde