Victor Ponta: "Prin demisia din Parlament, Hrebenciuc protejează PSD și pe mine"

180
1
Victor Ponta:

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că deputatul Viorel Hrebenciuc, prin demisia din Parlament, a făcut un gest prin care protejează PSD și candidatul partidului în alegerile prezidențiale de atacurile electorale.

"Domnul Hrebenciuc, dincolo de acuzații în justiție, și-a dat seama foarte clar că este folosit în aceste zile din campania electorală de către adversarii politici și a făcut un gest prin care mă protejează și pe mine, și PSD, și Parlamentul de atacurile electorale", a spus Ponta.

El a susținut că justiția nu va fi niciodată blocată de către PSD sau de către Parlament.

"Justiția nu va fi în niciun fel niciodată blocată de către partid sau de către Parlament, fiecare și toți membrii PSD trebuie să se ducă să colaboreze și să spună ce știu, să-și dovedească nevinovăția, dacă sunt nevinovați, sau să plătească, dacă sunt vinovați", a spus liderul PSD. 

Comentează știrea

iulial
22 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ghiță și Dragnea vor șefia PSD
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții la fiul lui HREBENCIUC
Pagina a fost generata in 0.5707 secunde