Anton Traian Antoniadis și-a lansat candidatura la Primăria Constanța

410
Anton Traian Antoniadis și-a lansat candidatura la Primăria Constanța - antoniadis-1596124741.jpg

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoș Gabriel Zisopol, este prezent la Constanța unde participă la lansarea candidaturii pentru funcția de primar a lui Anton Traian Antoniadis, președintele comunității elene "Elpis".

"Sunt astăzi alături de președintele comunității elene din Constanța. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Domnia sa are o responsabilitate majoră. Elenii au în spate o istorie bogată. Îmi aduc aminte momentul din copilărie în care mama mea mi-a dat o carte a lui Eminescu. Sunt profesor datorită viziunii acestui mare poet național. Mai târziu, în liceu am citit literatura greacă. Dorim să fim corecți, să fim cinstiți, să ne cinstim istoria. Domnule Antoniadis, trebuie sa fiti o lumanare care să ardă pentru cetățenii noștri. Aveți alături de dumneavoastră echipa uniunii elene din România. Lista candidaților noștri de la Constanța a fost votată în unanimitate. Vă onorează votul filialelor noastre. Îi înmânez prietenului meu, Anton Antoniadis o icoană", a spus Dragoș Gabriel Zisopol.

"Este o clipă pe care toți constănțenii o așteptau. Mă cunoașteți cât de cât. Știți că am făcut foarte multe greșeli, dar am învățat din ele. Credința în noi și în Dumnezeu este mai presus de orice. Am intrat în această bătălie pentru că noi credem că avem ceva de spus în Constanța. Alături de noi au venit și vin oameni pentru că au înțeles că alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului. Vrem sa putem aduce acel simbol al ramurii de măslin. Asta înseamnă pace și minte. Să nu mai fie ceartă. Sper să fiu acel medic ce va vindeca Constanța de neajunsuri. Veți vedea pe ce drum vom merge", a spus Anton Traian Antoniadis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4694 secunde