Antonescu: Cerem demisia premierului. Dacă nu o va face, rămânem în opoziție

69
Antonescu: Cerem demisia premierului. Dacă nu o va face, rămânem în opoziție - pontaantonescu-1393359882.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în această seară, că formațiunea sa cere demisia premierului Victor Ponta, menționând că dacă președintele PSD nu va demisiona din fruntea Guvernului, atunci liberalii vor rămâne în opoziție, notează Agerpres.




Crin Antonescu a declarat că PNL cere demisia lui Victor Ponta din funcția de premier în condițiile în care acesta a primit mandatul și apoi învestitura ca prim-ministru în fruntea unui guvern al USL din care și liberalii făceau parte, în urma unui vot al românilor "copleșitor majoritar", cu un program politic la care și liberalii au avut contribuția lor.


"Reacția firească a lui Victor Ponta, în condițiile în care aproape jumătate din membrii Guvernului erau liberali, o reacție uzuală într-o democrație ar trebui să fie demisia domniei sale. S-ar face consultări la Cotroceni, dar asta nu este problema noastră, iar apoi, pe criterii de majoritate parlamentară, Ponta ar avea șansa să obțină un nou mandat", a afirmat Antonescu.


Liderul liberal a adăugat că, "probabil, nu o va face", pentru că a anunțat public acest lucru.


"Atunci PNL va rămâne în opoziție. (...). Cetățenii României trebuie să știe că suntem gata să participăm la orice formulă guvernamentală, nu fugim de această responsabilitate", a mai spus Crin Antonescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2064 secunde