Ponta: Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a suferit un accident vascular

361
3
Ponta: Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a suferit un accident vascular - marianacampeanu-1393240683.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Mariana Câmpeanu ar fi suferit un accident vascular. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de către premierul Victor Ponta, care a precizat că ministrul se simte bine, dar deocamdată este în concediu medical. 




Comentează știrea

maidanezul vigilent
24 februarie 2014
........

si unde este problema? sa se pensioneze excroaca cu gradul 1, ca stie miscarea. auzi proasta, in tara unde se dau tunuri de milioane de euro, s-a dat la 1500lei. pai asta face de ras Romanica....

n.v.t.
25 februarie 2014
RUSINE

chiar in halul asta a ajuns Romannia d-nilor? sa se fure pe fata si sa nu pateasca nimic?!? sa ramana pe acelasi locusor cald chiar daca a furat si mintit pe rupte?!?!/ chiar nu mai face nimeni dreptate in Romania?!? Pai decand este pe diminsionarea celor ce calca stramb pe vrute?!?! unde s-a mai pomenit asa ceva? cucona Campeanu da-ti demisia ca ai furat destul,,, iar d-nle Ponta urmeaz-o si tu.. nu vezi ca ai devenit penibil?!?!???? mintit pe fata o tara intreaga si aveti pretentia sa ramaneti la putere... cine va credeti???!??

....
25 februarie 2014
SCHAAMTE!

Normaal gesproken als het iemand corrupt is, wordt er gelijk ontslagen! maar zo te zien de heer Ponta en mevrouw Campeanu hebben ze andere regels..

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Mariana Câmpeanu, în vizorul ANI!
Pagina a fost generata in 1.9837 secunde