"Dacă PNL va dori să revină la guvernare, eu voi fi de acord"

96

Articole de la același autor

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat la Antena 3 că va fi de acord cu o eventuală revenire a PNL la guvernare, în cazul în care liberalii vor decide acum să părăsească Guvernul.


Ponta a spus că, în cazul în care PNL ar dori să revină la guvernare, nu îl va găsi "recăsătorit".  "În ziua în care colegii liberali se vor decide să vină din nou alături de noi, în acea zi eu voi de acord. Eu cred că o guvernare puternică e o guvernare cu toți patru împreună, nu separat. Tot timpul voi lăsa o punte pe care dânșii, dacă vor, să pășească înapoi, și nu-mi ascund speranța că acest lucru se va întâmpla", a afirmat premierul Victor Ponta.
 
Acesta a adăugat că, dacă liberalii vor pleca din Guvern, programul pe baza căruia va guverna viitorul Executiv pe care îl va forma va fi tot cel al USL. 


"Voi numi pe locul miniștrilor demisionari miniștri actuali, pentru a mai lăsa o perioadă, atât cât îmi permit Constituția, de interimat, în care să găsim o soluție după care voi continua. În mod sigur voi merge în Parlament și voi continua cu un guvern care va avea ca program exact programul pe care l-a avut Uniunea Social Liberală", a răspuns Ponta, întrebat ce va face în ipoteza în care scenariul retragerii PNL de la guvernare se va confirma. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5122 secunde