Udrea vrea ca PNL să susțină candidatul PMP în turul doi la Președinție

148
2
Udrea vrea ca PNL să susțină candidatul PMP în turul doi la Președinție - udreavreacapnl-1393179239.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea a declarat că PMP ia în calcul ca PNL să susțină candidatul acestui partid în turul al doilea al alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestui an. 
Întrebată dacă PMP ia în calcul o alianță cu PNL, în cazul în care se va rupe USL, Elena Udrea a răspuns: "Pe termen scurt, nu ne propunem o alianță, pentru că PNL nu își poate schimba năravul atât de repede. Își poate schimba discursul domnul Antonescu, încercând să recucerească un electorat pe care l-a ignorat, de care și-a bătut joc alături de PSD, nu a ținut cont de electoratul pe care acum încearcă să îl sensibilizeze. Eu nu știu ce speranțe a avut - asta arată și cât de bun politician este - dacă și-a imaginat vreodată că PSD îl va susține la Președinție. PSD va candida mereu cu candidat propriu, că așa face un partid comunist. Dacă vorbim de posibilitatea de a susține un candidat la Președinție care să bată candidatul PSD, adică să îl bată pe Victor Ponta, atunci ar putea fi o situație de luat în calcul, pentru că orice rău este mai mic decât să avem un președinte pe următorii zece ani de la PSD". 
Udrea a adăugat însă că PMP are în vedere susținerea propriului candidat de către PNL. 
"Noi luăm în calcul să ne susțină PNL candidatul nostru în turul doi și, mai ales, ne bazăm pe electoratul de centru-dreapta care ar fi și al PNL și care ar vota cu candidatul Mișcării Populare în turul doi. Deci, așa am vedea colaborarea cu PNL", a afirmat Elena Udrea. 


Comentează știrea

Conașu
24 februarie 2014
Turul doi

Cucoană ai trântit mucii'n fasole. Cine să vă voteze pe voi ? Poate pensionarii, poate salariații bugetari care au ajuns șomeri și famiiliile lor !!!. Ce simplu și ușor e să visezi cai verzi pe pereți. Ai dat în patima lui Vadim Tudor. Ăla tot timpul câștigă alegerile dar "extratereștrii" îi fură voturile. Cu foarte multă indulgență eu vă dau 3% în primul tur.

unu
24 februarie 2014
Draga nutzi...

cine va fi candidatul PMP la preedintie?Cumva tipul acela necunoscut si fara pic de charisma,To(lo)mac parca,se va bate in turul doi cu tonta plagiatorul?Esti ridicola,zau,nu-l simpatizez pe Antonescu,dar macar are notorietate,discurs si sustinere,asa ca incearca sa vezi realitatea si nu da liber imaginatiei.

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Theodor Stolojan despre PNL
Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Liderii  de centru - dreapta sunt orgolioși"
Pagina a fost generata in 1.164 secunde