Raluca Turcan:

"Dacă se rupe USL, PNL va fi marele perdant"

128

Articole de la același autor

O eventuală rupere a USL va aduce câștig PSD și PDL, marele perdant urmând să fie PNL, este de părere vicepreședintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Raluca Turcan. 
"Din ruperea USL-ului, primii câștigători vor fi Victor Ponta și PSD-ul. Iar pe partea dreapta, PDL-ul este marele câștigător. PDL-ul este și va fi din nou acceptat de români, ca partidul care militează în mod real pentru o economie puternică", a declarat Raluca Turcan. Aceasta crede că cel care va rupe USL-ul va avea o pierdere de imagine. 
"Oamenii cred în continuare în forța USL-ului, de aceea PSD-ul, PC-ul și UNPR-ul au făcut această nouă alianță electorală, USD, atât de apropiată ca denumire, tocmai pentru a lăsa în ofsaid liberalii, însă toate sondajele de opinie arată că cel care va rupe USL-ul va avea o pierdere de imagine, pentru că a dus la destrămarea unei forțe politice care s-a impus în alegeri", a mai spus Raluca Turcan. 
Deputatul PDL consideră că liberalii vor fi marii perdanți ai dreptei politice românești, dacă se rupe USL-ul. Totodată, Raluca Turcan a mai declarat că PDL este dispus să discute cu PNL despre o viitoare alianță doar dacă se schimbă actuala conducere a PNL. 
"PNL, cu această conducere, cu aceiași miniștri incompetenți, care au trădat interesele dreptei, nu devine brusc un partid neprihănit dacă trece în opoziție. Va trebui să își selecteze oamenii care cred într-adevăr în valorile de dreapta. După toate aceste lucruri, putem să discutăm cu ei. Dar este același PNL care a săvârșit toate erorile la guvernare", a concluzionat Raluca Turcan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.643 secunde