PDL respinge o colaborare cu PNL, dacă trece în opoziție

90
PDL respinge o colaborare cu PNL, dacă trece în opoziție - predoiunusustine-1392296912.jpg

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a respins joi ideea unei colaborări cu PNL, dacă liberalii vor ieși de la guvernare vor trece în opoziție.


"PDL își vede de drumul său, iar PNL trebuie să-și asume responsabilitatea înșelării românilor, responsabilitatea bătăii de joc pe care au practicat-o la guvernare alături de PSD. Vom avea de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere și celălalt deghizat, pretins trecut în opoziție. Nu putem recunoaște în acest partid liberal un partid de dreapta, un partid care ar putea să facă o opoziție. Cum ar putea domnul Antonescu să fie în opoziție față de Ponta? Sunt de fapt fațetele aceluiași fenomen al iresponsabilității, al hoției, al corupției, al înșelătoriei", a spus Predoiu, citat de Agerpres. 


Acesta a spus că refuză orice colaborare și cu PSD.  "Nu avem nici cea mai mică considerație față de tot ce vine dinspre USL. 
PDL este altfel decât USL, pentru că vrea să facă altfel de politică, cu oameni care au demonstrat ceva în profesiile lor, care au cariere în spate. (...) De aceea nu avem nicio formă de colaborare politică cu cele două partide, care la această oră își bat joc de interese românilor".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde