Rocadă PNL-PSD cu Oprea la MAI. Înlocuiri la Finanțe, Sănătate, Muncă

125
Rocadă PNL-PSD cu Oprea la MAI. Înlocuiri la Finanțe, Sănătate, Muncă - gabrielopreamiccpbdc3d759be-1391704579.jpg

Articole recomandate

Nominalizarea noului ministru de Interne, post care ar fi vizat de vicepremierul Gabriel Oprea, deși revine PNL ar putea determina o rocadă de ministere între partidele din USL, respectiv MAI cu MApN, la care se adaugă înlocuiri la Finanțe, Sănătate, Muncă, scrie Mediafax.


În PNL se discută, în acest moment, despre nominalizarea pe care partidul trebuie să o facă la Ministerul de Interne, post vacantat în urma demisiei lui Radu Stroe.


Conform unor surse din USL, portofoliul MAI ar fi însă, vizat, de actualul vicepremier Gabriel Oprea, existând discuții potrivit cărora acesta ar putea asigura un echilibru politic în an electoral la nivelul ministerului, care are un rol important în economia alegerilor europarlamentare și prezidențiale din acest an.


Astfel, liberalii ar urma să îl propună pentru portofoliul Apărării fie pe Corneliu Dobritoiu, fie pe George Scutaru.


Dacă această rocadă nu se face, numele vehiculat pentru Interne este cel al președintelui CJ Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde.


Totodată, în PNL se decide asupra intenției președintelui Crin Antonescu de a-l remania pe vicepremierul Daniel Chițoiu, ministru de Finanțe, discuțiile privind înlocuitorul său fiind demarate de o perioadă de timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9645 secunde