Maria Stavrositu: "Guvernul funcționează, practic, ilegal, încălcând flagrant Constituția"

483
4
Maria Stavrositu:

Articole de la același autor

PNȚCD Constanța denunță modul iresponsabil în care înțeleg "asociații" din USL să folosească puterea și votul oamenilor, deoarece, în opinia țărăniștilor, astăzi, nimeni de la Putere nu se mai ocupă de treburile țării și de nevoile cetățeanului de rând. 
"De două săptămâni, cetățeanul român asistă, uimit, scârbit și îngrijorat, la un penibil spectacol de imagine și la un periculos război pe ciolan, în interiorul Puterii USL-iste. Între socialiști, plus sateliții lor artificiali, pe de-o parte, și așa-zișii liberali, pe de alta, se împart, în aceste zile, doar acuze, injurii și amenințări, se procedează la șantaje și presiuni de cea mai joasă speță, totul numai și numai pentru acapararea, în interes propriu sau de partid, a unei hălci cât mai mari din puterea discreționară asupra resurselor țării și în total dispreț față de interesul oamenilor", a declarat președintele PNȚCD Constanța, Maria Stavrositu. 
Drept urmare, PNȚCD atrage atenția ca, pentru întâia oară după 1990, Guvernul funcționează, practic, ilegal, încălcând flagrant Constituția. 
"Președintele României a avertizat că nu a primit, pentru avizare, lista celor care conduc interimar ministerele ale căror titulari au demisionat. Guvernul funcționează, practic, ilegal, încălcând flagrant Constituția. La Afaceri Interne, de exemplu, de două săptămâni nu mai există, legal, un ministru. În timp ce PSD-ul încearcă să acapareze toată Puterea, iar PNL-ul nu este în stare să găsească miniștrii competenți, economia este pe o alarmantă pantă descendentă", a mai spus Maria Stavrositu. 


Comentează știrea

Hanibal
17 februarie 2014
ciolanul , cetateanul si spectacolul

Un paradox specific romanesc : putem fi guvernati de o clica de puscariabili ajunsi la putere datorita miopiei electoratului si a incapacitatii PDL . Spectacolul dureaza nu de doua saptamani ci de doi ani , timp in care n-a avut loc nici o reactie capabila sa inlature de la putere cea mai malefica coalitie politicianista . Ba mai mult , pana si presedintele Basescu a ajuns sa declare ca e bine ca USL sa nu se rupa , sa asigure in continuare " stabilitatea " . Care stabilitate ? Stabilitatea incompetentei si a coruptiei ? Ponta plesneste de mandrie ca USL, putreda pana in maduva oaselor , a realizat cea mai mare crestere economica din Europa cu efecte binefacatoare asupra populatiei : impozite si preturi in continua crestere . In ceea ce priveste " cetateanul uimit , scarbit si ingrijorat " nici vorba . Cetateanul este ocupat sa stea la coada pentru a primi sacosa care contine partea ce i se cuvine din realizarile economice ale USL.Si o precizare : " cetateanul " asista la spectacol nu de doua saptamani ci de 24 de ani. Doar asista , nu actioneaza .

Je
17 februarie 2014
Fripturista

PNL apoi PLD apoi PDL apoi PP DD acum PNTCD .Ce va mai urma ? Habarnabista asta cu aere de politiciana este de fapt o fripturista notorie care vineaza un salariu de 15 000 de eoro in Parlamentul Europei.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

mysu
9 mai 2014
atita dar atita bunatate'''

Inteleg ca va e greu in politca de astazi poate si dat faptului ca ati putea foarte bine sa va apucati de ceva serios,inteleg iar k va mers foarte bine pe linga dna Udrea cind erati in pdl dar...pe dvs intereseaza doar binele'' oamenilor :-)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5619 secunde