Antonescu sprijină candidatura lui Guy Verhofstadt la președinția Comisiei Europene

67
Antonescu sprijină candidatura lui Guy Verhofstadt la președinția Comisiei Europene - crinantonescu-1386329612.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului și liderul Partidului Național Liberal (PNL), Crin Antonescu, și-a exprimat joi sprijinul pentru Guy Verhofstadt, pe care îl consideră drept cel mai bun candidat pentru funcția de președinte al Comisiei Europene în 2014, se arată într-un comunicat PNL.


Într-o scrisoare adresată președintelui Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), Graham Watson, Crin Antonescu și-a exprimat convingerea că Guy Verhofstadt, în calitate de liberal angajat, un adevărat european și un susținător fervent al unei cauze, este cel mai în măsură să conducă o campanie de succes, să promoveze valorile europene și să servească cel mai bine intereselor cetățenilor europeni în vremuri decisive și dificile pentru Europa. 


"Avem nevoie nimic mai mult și nimic mai puțin decât de o campanie ofensivă, optimistă și unită - pentru o Europă mai corectă, mai liberală. Pentru a ne asigura că Uniunea noastră este mai eficientă, mai democratică, și își face datoria față de cetățenii săi, partidul ALDE are nevoie de un candidat liberal de top care va lupta pentru o astfel de Europă', a afirmat Crin Antonescu, citat de Agerpres. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4941 secunde