"Cred că există presiuni și din zona serviciilor ca Ponta să candideze la prezidențiale"

160
1

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că el crede că există presiuni atât din interiorul PSD, cât și din zona unor oameni influenți din cadrul serviciilor pentru o candidatură a lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale.


"Eu cred că există presiuni și din afara partidului (PSD - n.r.), nu numai din interiorul partidului. Eu cred că există presiuni poate și din zona unor oameni influenți din servicii, cred, nu acuz pe nimeni, (...) să candideze dl Ponta, că aici nu se fac experimente. În afară de asta, dl Ponta este un om care fiind și prim-ministru, arătând destule calități în această perioadă, este un candidat, nu poți lua așa pe oricine pe motiv că este un partid mare, că am văzut în 2009 un candidat destul de celebru și totuși nu a mers treaba. Cred că există multe presiuni, dar asta nu mă face...", a declarat Antonescu, la B1 Tv. 
El a subliniat că are încredere în Victor Ponta că va respecta angajamentele. 




Comentează știrea

replica hermes birkin 35cm
21 noiembrie 2013
replica hermes birkin 35cm

hermes h bracelet knock off Stiri Politică : "Cred că există presiuni și din zona serviciilor ca Ponta să candideze la prezidențiale" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes birkin 35cm http://www.wiol.dk/func/hermes-evelyne-bag-replica.html

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Analiza lui Băsescu este corectă"
Pagina a fost generata in 0.3071 secunde