Crin Antonescu: Voi propune luni, la ședința BPN al PNL, excluderea lui Sorin Roșca Stănescu

128
Crin Antonescu: Voi propune luni, la ședința BPN al PNL, excluderea lui Sorin Roșca Stănescu - srs-1384003237.jpg
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astăzi, că a fost convocată ședința Biroului Politic Național al partidului pentru luni, când va propune excluderea senatorului Sorin Roșca Stănescu din PNL, potrivit Mediafax.ro.

Antonescu a precizat că la ședința de luni a BPN senatorul Sorin Roșca Stănescu va avea dreptul să-și spună punctul de vedere.

"Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunțului pe care l-au făcut și să spună «am greșit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o", a afirmat președintele PNL.

El a ținut să respingă interpretările lui Roșca Stănescu, precizând că în acest caz nu este vorba de imaginea afectată a PNL.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat și vineri seară, la România TV, că, dacă documentele invocate de senatorul Sorin Roșca Stănescu în privința președintelui Traian Băsescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putând avea loc luni sau marți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3151 secunde