Antonescu vrea să negocieze cu Oprescu ieșirea acestuia din cursa pentru prezidențiale

2771
Crin Antonescu a anunțat că intenționează să negocieze cu independentul Sorin Oprescu retragerea acestuia din cursa pentru alegerile prezidențiale și sprijinirea, de către primarul Capitalei, a liderului liberal, dacă lucrurile decurg "într-o anumită manieră către finalul campaniei".
Crin Antonescu a făcut această dezvăluire sâmbătă seară, la Antena 3, potrivit Mediafax. "Nu am o strategie, dar am această intenție, această dorință. O strategie nu. Dacă lucrurile decurg într-o anumită manieră către finalul acestei campanii de primul tur eu unul mă gândesc la această ipoteză", a afirmat liderul liberal.
Ulterior, Oprescu a anunțat, la Râmnicu Vâlcea, că nu intenționează să se retragă din cursa prezidențială, că va continua "până la capăt" competiția, pentru că "nu face pe mazeta", precizând că nu a negociat nimic în acest sens cu Antonescu.
Crin Antonescu a mai anunțat că îi va solicita lui Traian Băsescu să facă noi consultări pentru desemnarea altui Guvern decât cel al lui Lucian Croitoru. Antonescu vrea o întrevedere cu șeful statului "pentru a încerca să-l convingă că nu-și poate asuma iresponsabilitatea de a duce România în situația de a nu mai putea plăti pensii și salarii".
Liderul PNL a mai spus că îi va solicita și președintelui PD-L Emil Boc o întâlnire în care "să-i explice lui și PD-L că există viață politică și după Traian Băsescu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4309 secunde