Anunț de ultim moment făcut de Victor Ponta

97
Anunț de ultim moment făcut de Victor Ponta - ponta-1441105820.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a precizat că, astăzi, a avut o întâlnire de lucru cu președintele Klaus Iohannis având ca temă Republica Moldova. 


"Întâlnire de lucru cu Președintele. Informat despre Republica Moldova. Consens — România rămâne cel mai hotărât susținător al Moldovei", a scris premierul pe Twitter. 


Premierul Victor Ponta a anunțat, joia trecută, la Chișinău, în cadrul unei vizite de lucru prelungirea acordului de ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova. 


Șeful Executivului a discutat, totodată, cu omologul său moldovean, Valeriu Streleț, pe tema evoluțiilor și a etapelor viitoare în realizarea proiectelor de interconectare energetică convenite prin Memorandumul interguvernamental semnat în luna mai.

Vizita premierului român la Chișinău a avut loc la invitația prim-ministrului Streleț cu prilejul aniversării Zilei Independenței Republicii Moldova, pe agendă fiind incluse și întrevederi cu președintele Nicolae Timofti, precum și cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8261 secunde