Victor Ponta:

"Rămân în fruntea Guvernului atât timp cât coaliția mă sprijină"

143

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a reafirmat, ieri, că va rămâne în funcție alături de cabinetul pe care-l conduce atât timp cât coaliția îl sprijină.

"Nu știu cât timp rămân în fruntea Guvernului, că nu sunt prezicător. Dacă mă întrebați pe mine, atât timp cât coaliția actuală mă sprijină. Niciun minut mai mult", a spus șeful Guvernului, la un post de televiziune.

Întrebat dacă actuala coaliție îl sprijină, Ponta a afirmat: "Discuția nu a fost așa... m-am dus eu la domnul Dragnea, Gabi Oprea, Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu și le-am zis: «Vă rog eu frumos, țineți-mă prim-ministru!». Dimpotrivă, le-am zis: «Știți, am plecat de la partid, poate ar fi momentul să plec și din funcția de prim-ministru, că m-am cam săturat de anumite lucruri strict personale». Ei sunt cei care mi-au zis: «Stai așa, că nu pleci de la Guvern, așa cum te-ai supărat, dintr-o locuință, gândește-te la implicații». Și le-am spus: «Poate e mai bine, poate găsim o soluție, vorbim cu președintele Iohannis și punem un prim-ministru tot de la noi». Dar liderii coaliției mi-au spus: «Am pornit pe un drum, avem niște lucruri de făcut, hai să le ducem la bun sfârșit»".

El a adăugat că, dacă liderii coaliției decid că nu îl mai susțin la conducerea Guvernului, el va pleca fără "nicio supărare", însă acum își face treaba bine și vrea și el să ducă la sfârșit ceea ce a început. De asemenea, Ponta a arătat că nu se așteaptă la "trădări" în cadrul coaliției în perspectiva sesiunii parlamentare din toamnă, în condițiile în care toți partenerii de guvernare au fost foarte corecți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5603 secunde