Ponta spune că PNL susține declarațiile oficialilor maghiari privitoare la România

72
Ponta spune că PNL susține declarațiile oficialilor maghiari privitoare la România - ponta1024x682-1439810428.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta afirmă că PNL susține declarațiile ambasadorului Ungariei la București și ale oficialilor maghiari privitoare la țara noastră, indicând ca posibile variante faptul că, fie liberalii au primit "ordin de la PPE", fie sunt "în stare de orice compromis" ca să ajungă la Putere. 


"O știre importantă, pentru că ne arată ce urmează pentru România în viitor — PNL susține declarațiile Ambasadorului Ungariei la București și ale oficialilor maghiari care privesc țara noastră", a scris premierul pe Facebook. 


Ponta adaugă la cele menționate o "întrebare (cu două posibile răspunsuri)". 


"1. Au primit ordin de la PPE să spună asta (deci sunt doar slugarnici); 2. Sunt în stare de orice compromis că să ajungă la Putere (ceea ce arată o capacitate de a fi ticăloși peste tot ce am văzut în ultimii 25 ani)! Voi ce credeți?", conchide premierul. 
Prim-ministrul se raportează, în susținerile sale, la afirmațiile făcute de secretarul executiv al PNL Radu Carp, potrivit cărora "de când Victor Ponta este în fruntea Guvernului, relația României cu Ungaria s-a înrăutățit semnificativ, în paralel cu un dezinteres profund al Guvernului pentru soarta românilor din țara vecină". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5361 secunde