Anunț de ultimă oră privind mobilizarea bărbaților în caz de război

4954
1
Anunț de ultimă oră privind mobilizarea bărbaților în caz de război - ciuca-1647617757.jpg

Articole de la același autor

Armata română va trece sub comandă NATO în situații de criză, anunță premierul. Nicolae Ciucă spune că a respins proiectul care prevedea mobilizarea bărbaților în caz de război pentru că măsurile necesare sunt deja luate în pachetul de lege privind securitatea națională, pachet care va fi adoptat în curând. Cu toate acestea, premierul nu a dat un răspuns în ceea ce privește armata obligatorie.


„Nu l-am acceptat, pentru că știam că în cadrul pachetului de apărare există un proiect de lege pentru managementul situațiilor de criză.

Era vorba despre alte prevederi legale care interferau între legile care sunt deja în proiect în momentul de față și cele care erau prevăzute în OUG”, a spus Nicolae Ciucă.


Potrivit Realitatea.net întrebat dacă este posibil ca trupele române să treacă sub comanda NATO, premierul a răspuns: „Ele se găsesc oricum în anumite situații sub comanda NATO. Nu era în pachetul vechi pentru că la vremea aceea nu eram în NATO”.


Comentează știrea

joharless
20 martie 2022
securici

Bai Cica , bai paduche galben. Ai rezervisti facuti la 45 de ani din militari profesionisti. De mah cauti mosi de 60 de ani sa-i mobilizezi?D-aia cu armata obligatorie la cules porumb. Ai 60.000 de rezervisti profesionisti. 20.000 au fost in ''teatre''.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5063 secunde