Ciucă: "România nu are de ce să își facă probleme în privința produselor necesare vieții de zi cu zi"

107
Ciucă:
Premierul Nicolae Ciucă spune că România nu are de ce să-şi facă probleme în ceea ce priveşte produsele necesare vieţii de zi cu zi. El a adăugat că Guvernul pregăteşte noi măsuri pentru plafonarea preţurilor la electricitate și gaze naturale pentru un an.

Întrebat, în timpul unei vizite la Isaccea, despre creșterile de prețuri la anumite produse din ultima vreme, premierul a spus: „Am asistat la un astfel de episod, când costul carburantului a depășit orice limită, din păcate. Am fost nevoiţi să luăm măsuri în acest sens și să ne folosim de instituțiile statului care pot să intervină și să regleze orice tentativă de acest fel”.

„În ceea ce privește scumpirile, vreau să subliniez încă o dată: pe masa de lucru a Guvernului se pregătește, este în proces de finalizare Ordonanța de Urgență prin care asigurăm plafonarea prețului la energie electrică și gaze, pe un an de zile. De asemenea, vrem ca, prin această măsură, să asigurăm un preț la energie și la gaze pentru întreprinderile mici și mijlocii și pentru sectorul alimentar, astfel încât prețurile să poată fi oarecum menținute la un nivel redus și din această perspectivă”, a mai adăugat premierul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5422 secunde